„ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД започна изграждането на нов модерен парк!

„ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД продължава работата по обектите в Западна България!!!

Започна изграждането на парк с модерни площадки, настилки, беседки, пейки и озеленяване…

Очаквайте подробности!

„ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД ще отпразнува своят 10-годишен юбилей с грандиозно парти!

„ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД ще отпразнува своят 10-годишен юбилей с грандиозно парти, това сподели Николай Динков – Нинджата, собственик и управител на една от най-успешните строителни фирми в Западна България.

Динков сподели, че е горд с постигнатото и е доволен от резултатите! „Преди 10 години започнахме от нулата, а сега притежаваме една от най-големите бази в Западна България. Машините с които работим постоянно се обновяват. Купихме най-новите и съвременни асвалтополагачи, багери, булдозер и валяци. Имаме обекти навсякъде, работата е много, но нас многото работа не ни плаши. Тази година стартирахме с нов слоган: „Когато е трудно са всички, когато е невъзможно е „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“.

Николай Динков ще организира грандиозно парти по случай 10-годишеният юбилей на фирмата си, на което ще има много VIP гости!

Vip Trejd End Bild Logo

„ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД е Българска, частна, независима компания, водеща в областта на инженеринга в специализираното строителство.

Със своя 10-годишен опит, името на компанията се свързва с най-високи стандарти.

Общинският, държавният, частният сектор, се доверяват на нас и използват услугите ни в търговски, офисни, инфраструктурни, промишлени, жилищни и екологични проекти. Отличната ни репутация е изградена върху инженерното и техническото ни превъзходство и стремежа ни към иновации и развитие.

В компанията работят над 77 служители! „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД притежава богат опит като главен инвеститор и изпълнител на комплексно високо строителство на всички видове сгради – административни, индустриални и жилищни сгради, хотелски комплекси, инфраструктурни проекти, спортно-развлекателни обекти и др.

Ние сме специалисти в областта на реконструкцията, рехабилитация и модернизацията на съществуващи сгради – детски градини, библиотеки, университети, банки, спортни комплекси и др. Ние осигуряваме гаранционна и извън-гаранционна поддръжка на обектите си.

Натрупаният капитал инвестираме в модерното си оборудване и квалификация на персонала.

Николай Динков – Нинджата собственик на „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД: Многото работа не ни плаши!

Все пак слоганът на фирмата е: Когато е трудно са всички, когато е невъзможно е „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД“!!!

Една от най-мощните строителни фирми доказа, че има по-големи цели от конкуренцията в бранша. Фирма „ВИП ТРЕЙД ЕНД БИЛД” ЕООД, собственост на благоевградския милионер Николай Динков – Нинджата спечели обекти в Столичната община, Плевен, Божурище и Белене.

В трите града ще се правят нови улици, тротоари, водопроводи, спортни площадки, детска градина и стадион…

Фирмата стартира изграждане на канализация и рехабилитация на водопровод на ул. „Първи май” в гр. Белене, община Белене.

Стартира и изграждане на спортни площадка за футбол и баскетбол община Белене и зграждане на спортно игрище за плажен волейбол в гр. Белене, община Белене.